Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Oliynichuk S$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Oliynichuk S. Т. 
Dependence of glycerol accumulation and starch hydrolyzates fermentation on wort concentration [Електронний ресурс] / S. Т. Oliynichuk, Т. I. Lysak, L. V. Marynchenko // Biotechnologia Acta. - 2015. - Vol. 8, № 4. - С. 128-134. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/biot_2015_8_4_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 233.742 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Protsan N. 
Effect of alkylresorcinols derivatives on the activity of enzyme preparations [Електронний ресурс] / N. Protsan, S. Oliynichuk, S. Verbytskyi // Технічні науки та технології. - 2017. - № 4. - С. 235-240. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2017_4_28
На ефективну каталітичну активність ферментного препарату під час зброджування сусла впливає низка чинників, показник оцукрюючої здатності сусла і є показником активності ферментних препаратів. Для підтвердження наведеного твердження було проведено дослідження з дезактивації похідних алкілрезорцинолів різними речовинами. Під час досліджень як дезактивуючі речовини було застосовано харчову соду, аміачну воду та розчин гідроксиду натрію. Алкілрезорциноли, що містяться у житі, негативно впливають на альфа-амілитичну активність. Нейтралізація похідних алкілрезорцинолів зумовила збереження активності ферментного препарату протягом всього періоду зброджування середовища. Використання аміачної води та молочної кислоти на стадії приготування замісів позитивно впливає на бродильну активність дріжджів за рахунок збагачення середовища джерелом азоту та підвищує вміст спирту у дозрілій бражці.
Попередній перегляд:   Завантажити - 594.422 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
3.

Sychevsky M. 
The influence of nanoparticles of biogenic metals on culturing the yeast Saccharomyces Сerevisiae [Електронний ресурс] / M. Sychevsky, K. Danilova, S. Oliynichuk // Харчова наука і технологія. - 2020. - Т. 14, Вип. 3. - С. 37-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2020_14_3_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 948.351 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Koval O. 
The comparative study on two commercial strains of Saccharomyces Cerevisiae for ethanol production from hard-to-ferment sugar-containing raw materials [Електронний ресурс] / O. Koval, S. Oliynichuk, T. Lysak // Харчова наука і технологія. - 2021. - Т. 15, Вип. 1. - С. 45-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2021_15_1_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 997.124 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського