Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Oliynichuk S$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. |
Oliynichuk S. Т. Dependence of glycerol accumulation and starch hydrolyzates fermentation on wort concentration [Електронний ресурс] / S. Т. Oliynichuk, Т. I. Lysak, L. V. Marynchenko // Biotechnologia Acta. - 2015. - Vol. 8, № 4. - С. 128-134. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/biot_2015_8_4_15
| 2. |
Protsan N. Effect of alkylresorcinols derivatives on the activity of enzyme preparations [Електронний ресурс] / N. Protsan, S. Oliynichuk, S. Verbytskyi // Технічні науки та технології. - 2017. - № 4. - С. 235-240. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2017_4_28 На ефективну каталітичну активність ферментного препарату під час зброджування сусла впливає низка чинників, показник оцукрюючої здатності сусла і є показником активності ферментних препаратів. Для підтвердження наведеного твердження було проведено дослідження з дезактивації похідних алкілрезорцинолів різними речовинами. Під час досліджень як дезактивуючі речовини було застосовано харчову соду, аміачну воду та розчин гідроксиду натрію. Алкілрезорциноли, що містяться у житі, негативно впливають на альфа-амілитичну активність. Нейтралізація похідних алкілрезорцинолів зумовила збереження активності ферментного препарату протягом всього періоду зброджування середовища. Використання аміачної води та молочної кислоти на стадії приготування замісів позитивно впливає на бродильну активність дріжджів за рахунок збагачення середовища джерелом азоту та підвищує вміст спирту у дозрілій бражці.
| 3. |
Sychevsky M. The influence of nanoparticles of biogenic metals on culturing the yeast Saccharomyces Сerevisiae [Електронний ресурс] / M. Sychevsky, K. Danilova, S. Oliynichuk // Харчова наука і технологія. - 2020. - Т. 14, Вип. 3. - С. 37-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2020_14_3_7
| 4. |
Koval O. The comparative study on two commercial strains of Saccharomyces Cerevisiae for ethanol production from hard-to-ferment sugar-containing raw materials [Електронний ресурс] / O. Koval, S. Oliynichuk, T. Lysak // Харчова наука і технологія. - 2021. - Т. 15, Вип. 1. - С. 45-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2021_15_1_7
|
|
|